Ce este Creative Kids

Ce este Creative Kids

Abia acum mulţi adulţi încep să înţeleagă ce se întâmplă de fapt în plină pandemie de coronavirus şi că lumea se schimbă rapid. Dar copiii?

Cei care sunt părinţi mai au o misiune importantă. Să aibă grijă de sănătatea fizică şi emoţională a copiiilor lor. Ei sunt foarte energici și le este greu să înțeleagă cine este acest dușman invizibil care îi obligă să stea în casă.

Astfel echipa CSID s-a hotârât să lanseze o serie de provocări creative pentru cei mici și cei mari gândite astfel încât să promoveze, prin educaţie, gândirea raţională, cu impact asupra reducerii răspunsurilor psihologice de anxietate, deprimare, furie şi vinovăţie, precum şi asupra creşterii emoţiilor şi a comportamentelor sănătoase/funcţionale.

Alătură-te proiectului, răspunde provocării și echipa CSID, împreună cu Elefant.ro te vor premia!

Ce trebuie să faci?

  1. Urmărește provocarea lansată de noi
  2. Lucrează alături de copilul tău cum răspunzi la provocare și realizați propria voastră opera creativă
  3. Fotografiază lucrarea și artiștii din spatele acesteia – tu și copilul tău! (3 fotografii – 1 fotografie din timpul sesiunii de creație, 1 fotografie cu lucrarea singură și 1 fotografie cu lucrarea și creatorii acesteia). Vă rugăm să încărcați fotografii la o calitate bună.
  4. Încarcă fotografiile pe platforma noastră și completează formularul.
  5. Noi vom posta lucrarea ta  în secțiunea ”Creațiile voastre” și intri automat în cursa pentru câștigarea premiilor Creative Kids oferite de Elefant.ro

Urmărește provocările lansate de noi în secțiune ”Provocări”